Home

Hemlagade burgare. Lokal råvara. Bästa servicen. Sedan 2014.

Clasico Burger. Stans bästa hemlagade hamburgare i Göteborg

Cheesy Bacon Burger

100% nötkött i ett briochebröd, vår egen majo, senap och ketchup, picklad rödlök och inte bara en utan två skivor cheddar. Och så bacon. För att allt blir godare med bacon.

Burgare med fransk accent

Frenchy Burger

Burgare med fransk accent. Sälta från chévreost, sötma från vår honungssenapssås, karameliserad lök, sallad och tomat. Allt över rent nötkött och i färskt briochebröd.

Hemlagad Hamburgare från Clasico Burger Foodtruck i Göteborg

Pico de Gallo Burger

Nu är vi i Mexiko. Guacamole, tortillachips, svarta bönor och Pico de Gallo ger lokalfärg och närproducerat nötkött, brioche, majonnäs, cheddar och omsorg gör den Clásico.

Folk gillar burgare. Vi gillar folk. Svårare än så är det inte.

Clásico Food Truck har rullat på Göteborgs gator sedan 2014. Alltid med läckra burgare, alltid serverade med ett leende. Ibland parkerad på en gata eller ett torg nära dig. Ibland i folkvimlet på Gothia Cup. Ibland någonstans där människor samlas eller har något att fira.

Nu rullar vi vidare, med argentinskt nötköttstradition som bas och riktigt bra service som drivkraft. Läs menyn, bli sugen, kom och ät eller boka catering. Vi ses!

Catering och events

Har du nåt att fira? En nybakad student, ett brudpar eller ett födelsedagsbarn? Eller är festen kanske större än så, som ett företagsevent, en mässa eller något annat? Vi på Clásico Burger kan hjälpa dig att fira.
Vi bidrar både med stans bästa burgare och med den glädje som service med ett leende skapar. Vi har redan många nöjda kunder och kommer att göra allt för att du blir en till!
Hör av dig så snackar vi tid, plats och meny.

Burgare på stan

Jodå, vi är en foodtruck. Stans äldsta, till och med. Det betyder förstås att vi dyker upp på olika håll i stan, parkerar, drar igång spisarna och gör oss redo att servera stans bästa hemlagade burgare till den som bara råkar gå förbi.
För närvarande kan hitta oss på ungefär 25 olika ställen runtom i stan. De flesta ligger i innerstan men vi syns även till i t ex Gamlestan, på Lindolmen och vid Volvo i Torslanda.
För att få reda på var vi befinner oss idag eller i morgon, följ oss på Insta!

Det är himla gott

Inget går upp mot en hamburgare och en kall dryck när hungern slår till. En perfekt kombination som inte kräver några bestick. Ät på plats eller ta med.

Hemmagjorda burgare med bacon och ost

En fet och härligt köttig burgare gjord på färs av 100 procent högrev. Den här har vi serverat tusentals av på Clasico Burger – helt enkelt en av våra signaturrätter. Hemmagjorda hamburgare slår färdigköpta hamburgare, alltid! Så här enkelt går det till när vi grillar burgaren.

Våra partners

Utan goda samarbetspartners är vi ingenting, och vi har dom bästa. En del har blivit återkommande kunder under många lyckade mässor och evenemang, andra bidrar till en godare och trevligare vardag genom att upplåta plats åt vår foodtruck i bostadsområden eller vid arbetsplatser.
Vi tackar för förtroendet och kommer förstås att fortsätta göra vårt yttersta för att motsvara det!


Omdömen


stories about us
Vi anlitade Clásico Burgers när vi skulle bjuda alla medarbetare på kontoren runtom i Göteborg på jullunch. Det blev väldigt uppskattat av hela personalen. Pablos burgare var supergoda och servicen jättebra.

Helena Johnson

Marknads- och säljchef Länsförsäkringar Göteborg och Bohuslän
Vi har haft Clasico Burger på vår byggarbetsplats några tillfällen och vår personal blir alltid nöjd med de goda hamburgarna som Pablo tillagar. Väldigt uppskattad av personalen och lyckad aktivitet som höjer stämning.

Gustavo Cevallos

Projektingengör Skanska Sverige AB

Bokning


Vi kommer att bekräfta beställningen via e-post eller telefon

    Tid*09:0009:3010:0010:3011:0011:3012:0012:3013:0013:30140014:3015:0015:3016:0016:3017:0017:3018:0018:3019:0019:3020:0020:30
    Personer*1-10 personer10-30 personer30-50 personer50-70 personer70-100 personer100-150 personer

    Hur man hittar och kontaktar oss

    Kontakta mig för mer information, offertförfrågning eller bokning av event.

    076 1955570